Junior Teknisk Innesäljare till Ventim i Kalmar

Kontaktperson: Marie Salebäck, marie.saleback@premier.se

Anställningsomfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tjänstegöringsort: Kalmar


Om företaget:
Ventim AB erbjuder ventiler och mätinstrument för hållbara och säkra flödesprocesser till företag på den svenska marknaden. Med goda relationer, hög servicegrad och teknisk kompetens löser vi våra kunders flödestekniska behov.

Tjänstebeskrivning:
Nu söker vi en Teknisk innesäljare till Ventims verksamhet i Kalmar.
För dig som har ett tekniskt kunnande och motiveras av att ge hög kundservice samt trivs i en fartfylld, varierad och lärorik arbetsmiljö finns här stora möjligheter. Du kommer tillsammans med dina kollegor hjälpa och råda våra kunder till den mest optimala lösningen för deras behov.

Att vara teknisk innesäljare innebär att du arbetar du aktivt med säljstöd i form av innesälj och support till externa kunder och affärsområdesansvariga säljare. Du agerar spindeln i nätet och har därmed daglig kontakt med både kunder, utesäljare och leverantörer. Detta innebär att du verkar för ett starkt samarbete internt och externt gentemot kund.

Som teknisk innesäljare hanterar du hela order- och offertflödet. Du arbetar tätt ihop med dina kollegor på avdelningen men du har även ett nära samarbete med den övriga organisationen, exempelvis vid beräkning av offertunderlag. Du har kontakt med kunder via mail, telefon och chatt.

För att uppnå gemensamt uppsatta resultat- och kvalitetsmål, krävs god vana av att jobba snabbt och effektivt med digitala system. Kundservice med både noggrannhet och effektivitet är avgörande och din ansvarskänsla för god kundupplevelse är 100%.
Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Kalmar.


Vem vi söker:
Vi tror att du nyligen har avslutat någon form av teknisk utbildning. Därtill har du ett öppet, initiativrikt, socialt och serviceinriktat förhållningssätt och är redo att formas in i rollen som Teknisk innesäljare. Du kan också ha ett par års arbetslivserfarenhet från en roll där du har kombinerat teknik, administration och kundkontakt. Ditt servicetänk och engagemang kommer att vara avgörande för din framgång. Du och dina kollegor driver kundens affär genom kommunikation, professionalitet och tekniskt kunnande.

Oavsett bakgrund så tror vi att du har en naturlig fallenhet för struktur, samtidigt som du gillar att ha flera bollar i luften. Du tar dig an dina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt och vill sträva efter att alltid få nöjda kunder.

Du är en van IT-användare och du känner dig bekväm i att arbeta i affärssystem samt MS Office.

Då rollen innebär många kontakter både internt och externt, ser vi att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Vad erbjuder vi dig? Hos Ventim erbjuds du ett spännande och självständigt arbete där teknik varvas med goda kundrelationer. Du blir en del av ett tryggt företag där alla medarbetare är nyckelpersoner som ansvarar för en serviceupplevelse i världsklass!

Låter det intressant?

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Salebäck, telefon 072–090 89 80 eller e-post marie.saleback@premier.se Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast 26 mars 2023. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan! 

Ansök här!