Just nu söker vi en ekonom

Ventim söker nu en ekonomimedarbetare. Det är en relativt bred ekonomiroll med många olika arbetsuppgifter. Du kommer ansvara för lön, löpande redovisning, rapportering av olika slag, reskontra mm. Du ingår i en grupp om tre personer där vi har ett nära samarbete och hjälper varandra med olika arbetsuppgifter som rör ekonomi och administration.

Rollen som ekonom innefattar:
• Kund- och leverantörsreskontra
• Löner
• Löpande bokföring
• Moms, skatter
• Allmänt förekommande administrativa arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen
• Bokslutsarbete
• Rapportering av olika slag

Placering av tjänsten är på huvudkontoret i Kalmar och du rapporterar till Ekonomichef som är en del av din grupp. Normala kontorstider gäller, men vi har ett flexibelt synsätt när så behövs. Vi sätter ett stort värde på personalens hälsa och välmående och erbjuder bland annat all personal möjligheten att få träna en del på arbetstid varje vecka.

Kvalifikationer
Vi tror att du har en lämplig ekonomisk utbildning eller likvärdig kompetens eller erfarenhet av att arbeta med olika delar av ekonomiprocessen, där fokus ligger på redovisning, ekonomiadministration samt lön.

För att lyckas i rollen krävs att du har god datorvana samt har lätt för att lära dig nya IT-system.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt är kunnig i MS Office där bra kunskaper i Excel är meriterande.

Vi arbetar som ett team, vi hjälper varandra och värdesätter sammanhållning, så stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper för att medverka till en fortsatt bra gemenskap på arbetsplatsen.

Vi önskar att du i din ansökan berättar vem du är och varför du är intresserad av just denna tjänst samt vilka kompetenser och egenskaper du kan bidra med in i Ventim-gänget.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Salebäck på telefon 072-0908980 eller e-post marie.saleback@nearyou.se

Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida så snart som möjligt. Vi jobbar vi med löpande urval i den här rekryteringen, så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Med anledningen av dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.