Transport & logistik

Flexibel transport & logistik

Vi är väldigt flexibla när det gäller transporter och logistik. Det spelar ingen roll om du behöver din leverans på ett fast klockslag under vardagar mellan 07.00 och 17.00, eller om du vill komma och hämta dina varor själv på vårt lager i Kalmar – vi löser det.

Stopptid – detta gäller

Vi strävar efter att leverera ordrar snabbt och effektivt. Beställningar som kommer in före kl. 14.00 skickas oftast samma dag, förutsatt att varorna finns på lager och inte är skrymmande. För större och skrymmande varor kan det ta en extra arbetsdag att hantera leveransen. Notera att vi inte kan garantera specifika leveranstider för olika speditörer.

Vi packar tryggt

Vi lägger stor vikt vid att packa produkterna på ett säkert sätt. Vi anpassar packningen efter dina önskemål och ser till att den håller sig inom branschens riktlinjer och krav för säker transport.

Smart märkning

För en smidig hantering av dina produkter erbjuder vi även smart märkning med tags som gör det enkelt att identifiera och organisera varorna enligt dina behov och syften. Med Ventim kan du lita på att din transport och logistik är i trygga händer.