Just nu har vi inga lediga tjänster

 

Ventim är ett svenskt företag som ingår i Indutrade koncernen. I över fyrtio år har vi levererat ventiler och mätinstrument till företag och verksamheter runtom i Sverige. Vårt kompetensområde är att lyssna och förstå exakt vad kundens utmaning är och sen hitta lösningen tillsammans. Vi ger oss inte. Särskilt inte när det gäller problemlösning i allt som handlar om flödesteknik. Att lösa små och stora utmaningar med ventiler och instrument så att det som ska flöda fritt flödar, och det som ska hålla tätt håller tätt. Det är vad vi gör, kan och brinner för.

Eftersom vi bryr oss så mycket om att förstå utmaningen och hur en ventil eller ett mätinstrumnet kan lösa den, så har vi blivit riktigt bra på relationer. Många av de varumärken vi har idag har varit med sedan starten för drygt 40 år sedan. Precis som några av våra kunder!

Ventimare, våra medarbetare, hittar du runtom i Sverige, från Hässleholm i söder till Sundsvall i norr. De flesta jobbar på vårt huvudkontor i Kalmar, där sköts allt från inköp och logistik till produktutveckling och försäljning. Oavsett funktion är vi ödmjukt respektfulla, med integritet och personlighet på en solid bas av kompetens, kunskap och nördig expertis.

Både internt och externt är det samarbete som gäller på Ventim. Vi hjälper varandra och ber om hjälp när det behövs. Vi samarbetar, är inlyssnande och lyhörda för våra kunders behov och tar minst lika väl hand om våra leverantörer. Vi litar på varandra, levererar och bygger på så vis ömsesidig tillit.

Är du en Ventimare?